Skip links

Portaga za kraljicom Une

Već dvadesetjednu godinu Udruženje sportskih ribolovaca „Krušnica“ Bosanska Krupa je organizator posebne manifestacije na Uni koja je zamišljena i realizira se, kao zahvalnost jedinstvenosti unske mladice i rijeke Une u ovom gradu. „Potraga za kraljicom Une“ okupila je za dvadesetjednu godinu više stotina ribara iz nekoliko zemalja, kako onih koje su susjedi Bosne i Hercegovine, tako i nekoliko drugih evropskih zemalja. Čaroban svijet ribolova gdje se priroda i zajedništvo susreću je upravo ribolovska manifestacija “Potraga za kraljicom Une”.

Ova izvanredna manifestacija spaja ribolovce svih nivoa iskustva i zaljubljenike u prirodu kako bi proslavili ljepotu rijeke Une i bogatstvo njenih vodama. “Potraga za kraljicom Une” nadmašuje običan ribolov i postaje prilika za stvaranje trajnih uspomena i prijateljstava. Ova manifestacija privlači zaljubljenike u ribolov iz različitih dijelova svijeta kako bi se takmičili, dijelili svoje iskustvo i istražili predivne vodene puteve rijeke Une. Bilo da ste strastveni ribolovac ili tek početnik u ovom svijetu, ova manifestacija nudi nezaboravno iskustvo koje nadmašuje samu ribolovnu aktivnost.

U srcu ovog događaja su takmičarski aspekti, gdje ribolovci različitih vještina testiraju svoju spretnost, strpljenje i taktike. Mogućnost razmjene iskustava sa sličnim entuzijastima doprinose dubokom razumijevanju i uživanju u ovom hobiju. Pridružite nam se na ovoj nevjerovatnoj “Potrazi za kraljicom Une”, gdje se strast prema ribolovu spaja s ljubavlju prema prirodi i zajedništvom. Doživite uzbuđenje ribolova uz riječne obale, stvarajte trajna prijateljstva i budite dio inicijative koja ima dublje značenje od samog ribolova. Očekuje vas nezaboravan spoj prirode, adrenalina i prijateljstva na obalama rijeke Une.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala korisničko iskustvo pregleda.
Home
Account
Cart
Search