Skip links

Buffet Lovački dom Otoka

Bosanska Otoka je prastaro mjesto. Leži na staroj rimskoj cesti koja je spajala Jadransko more sa Podunavljem, od Salone do Siscie. Ruševina prastarih zgrada ima na više mjesta u okolici Otoke,posebno na Malkića Otoci, u Ivanjskoj i Ljusini. Tragovi rimskih naselja pronađeni su na području Malkića Otoke, nizvodno od Otoke. U podnožju kose Rajinovače u Ivanjskoj nedaleko od Otoke iskopani su grobovi rimskih vojnika. Uz ljudske kosti u grobnicama je nađen i rimski novac, jedna sablja i drugi predmeti iz rimskog doba. Bosanska Otoka idealno mjesto za upoznavanje historije. Buffet Lovački dom Bosanska Otoka – mjesto koje spaja ljubitelje prirode, dobre hrane i autentičnog ambijenta! Smješten na predivnoj lokaciji u blizini rijeke Une, buffet nudi jedinstveno iskustvo gastronomije i opuštanja. Buffet Lovački dom Bosanska Otoka je pravi raj za sve gurmane i ljubitelje domaće kuhinje.

Ponuda obiluje raznolikim jelima pripremljenim s ljubavlju i pažnjom. Na meniju ćete pronaći širok izbor mesnih specijaliteta od divljači, kao što su ukusni lovački gulaši, sočni bifteci i mirisne roštilj delicije. Svi sastojci su pažljivo odabrani, a mnogi od njih su lokalno uzgojeni i svježi, što osigurava vrhunski okus i kvalitetu svakog jela. Ljubazna i profesionalna ekipa pobrinut će se da se osjećate dobrodošlo i ugodno tijekom cijelog vašeg posjeta. Ovdje možete uživati u opuštenoj atmosferi lovačkog doma, uređenog s rustikalnim detaljima koji naglašavaju spoj tradicije i prirodnog okoliša.
 
Uživajte u toplini kamina tijekom hladnijih mjeseci ili se opustite na našoj terasi s pogledom na prekrasnu rijeku Unu tijekom toplih ljetnih dana. Buffet Lovački dom Bosanska Otoka također je idealno mjesto za organizaciju raznih događaja i proslava. Bilo da planirate porodično okupljanje, poslovni ručak ili vjenčanje, fleksibilna prostorija pružit će vam savršeno okruženje.
 
Cjelokupam tim za događaje stoji vam na raspolaganju kako bi vaš poseban dan bio nezaboravan i jedinstven.Uz izvrsnu hranu, Buffet Lovački dom Bosanska Otoka nudi i prekrasnu prirodu koja okružuje našu lokaciju. Nakon uživanja u ukusnim obrocima, možete istražiti obližnje šumske staze, provesti vrijeme na obali rijeke Une ili se opustiti uz ribolov ili vožnju kanuom.Posjetite Buffet Lovački dom Bosanska Otoka i doživite savršeno spojeno okusnih užitaka i prirodnog ljepota.

Srdačna dobrodošlica i vrhunska kuhinja osigurat će vam nezaboravno iskustvo za sve osjetila. Rezervišite svoje mjesto već danas i priuštite si jedinstveni doživljaj u Buffetu Lovački dom Bosanska Otoka.

Adresa

Bosanska Otoka, 77240 Bosanska Krupa

Telefon

+387 61 155 595

Ova stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala korisničko iskustvo pregleda.
Home
Account
Cart
Search