Skip links
DAN 1
Smještaj u Motel Una koji je smješten na obali rijeke Une u Bosanskoj Otoci. Odlazak u kamp - Lovački dom Otoka koji je smješten u jedinstvenom prirodnom okruženju. Uz odmor na rijeci Uni, gosti mogu uživati u tradicionalnim jelima i jedinstvenom ugođaju. Obilazak malog, ali zanimljivog gradskog jezgra. Večera u Motel Una, u jedinstvenom ambijentu na samoj rijeci Uni.
DAN 2
Doručak u restoranu Motel Una. Posjeta Zelenim otocima, šetnja koja zahvaljujući brojnim malim mostovima pruža priliku da se na unikatan način upoznate sa obalama rijeke Une. Predah možete iskoristiti da posjetite bar Zeleni otoci Ručak u Apartmans & Bistro Marshal koji je smješten na samoj obali rijeke Une na putu iz Bosanske Krupe prema Bosanskoj Otoci. Odmor u prirodnom okruženju kojeg nudi Bistro Marshal. Večera u restoranu Motel Una, u jedinstvenom ambijentu na samoj rijeci Uni.
DAN 3
Doručak u restoranu Motel Una. Obilazak malog ali zanimljivog gradskog jezgra u Bosanskoj Krupi. Obilazak srednjovjekovne tvrđave Stari grad nudi jedinstven doživljaj i prelijep panoramski pogled na Bosansku Krupu. Ručak u restoranu Alga, tradicionalna kuhinja i ugođaj na samoj obali rijeke Une. Odlazak
Ova stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala korisničko iskustvo pregleda.
Home
Account
Cart
Search