Skip links

Rotary kanjon

Rotary kanjon” je turistički projekt u kojem pješaci hodaju devet, a biciklisti voze 22 kilometra kroz Unski kanjon i uživaju u netaknutim prirodnim ljepotama, od nekadašnjeg hotela Sedra u Bihaću do Zelenih otoka u Bosanskoj Krupi. Cilj ove manifestacije je promocija prirodnih ljepota Unsko-sanskog kantona, ali i ukazivanje na nužnost završetka magistralne ceste Bihać-Bosanska Krupa.

Ova izvanredna manifestacija, koja okuplja bicikliste svih nivoa iskustva kako bi proslavili ljepotu kanjona Une i istovremeno doprinijeli društvu. “Rotary kanjon” nije samo još jedna biciklistička utrka. To je prilika i da se istraže izvanredni krajolici kanjona Une. Ova manifestacija naglašava važnost društvene odgovornosti i doprinosa lokalnoj zajednici. “Rotary kanjon” postaje platforma za širenje pozitivnih promjena i doprinos lokalnom okruženju. Manifestacija „Rotary kanjon“ postavlja standard za sport, rekreativu i društvenu angažovanost, pokazujući kako biciklizam može biti više od hobija – on može biti sredstvo pozitivnih promjena.

Pridružite nam se u ovoj nevjerovatnoj manifestaciji, gdje se strast prema vožnji spaja s ljubavlju prema prirodi i željom za promjenama. Ispunite dan uzbuđenjem biciklizma uz kanjone, stvorite trajna prijateljstva i budite inspiracija kroz svoj doprinos lokalnoj zajednici.Uz Rotary klub Bosanska Krupa, pozivamo vas da se pridružite “Rotary kanjonu” i budete dio pokreta koji spaja biciklizam, prirodu i dobročinstvo. Jer zajedno možemo voziti prema boljem svijetu, kroz adrenalin, prirodne ljepote i društvenu odgovornost.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala korisničko iskustvo pregleda.
Home
Account
Cart
Search