Skip links

Una discovery pro guides

Una discovery pro guides nudi usluge smještaja za svoje goste u neposrednoj blizini rijeke Une. Legenda o nastanku imena rijeke seže u rimsko doba, kada je neki legionar vidjevši po prvi put blještave vode rijeke , uskliknuo “Una, solo una” (jedna i jedina), sugerišući da nikada u svom životu nije vidio ništa tako lijepo poput ove rijeke. Međunarodna Una Regata je postala toliko popularna, da se rezervacija učešća pravi mjesecima unaprijed. To je fantastično iskustvo i više je nego vrijedno posjete.

Tim Una discovery pro guides svoje usluge posebno su uskladili s održivim ribolovom bez štete za ribe. Ribiči mogu uživati u izvrsnom iskusnom vođenju netaknutim vodama. Iznimno velika riblja populacija, posebice dunavskog lososa, čini ribolov u našim vodama izuzetno perspektivnim. Uspješno se može loviti i na izuzetno velike ribe, najveće pastrve s naših destinacija imale su i do jednog metra duljine. Održiva potraga za ribolovom i iznimno visoka prirodna gustoća populacije dunavskog lososa u rijeci čine šanse za ulov jedne od ovih riba s nama neuobičajeno velikima – čak i mušicom. Vodit će vas i pratiti na jednodnevnim izletima do raznih bosanskohercegovačkih ribolovnih destinacija.
 
Njihovi višejezični vodiči znaju svoj posao i naše vode i ribe. Također, mogu vam osigurati sve licence za destinacije koje nude. Brzo, pouzdano i nekomplicirano. Za smještaj su na raspolaganju dva bungalova koji se nalaze u mirnoj dolini u blizini rijeke Une. Svaki od dva bungalova ima veliku natkrivenu terasu s vanjskom kuhinjom i velikim roštiljem.

Oba bungalova su opremljena sa 6 ležaja (3 odvojene spavaće sobe), zbog svoje veličine omogućuju i smještaj većih grupa. Bungalovi su opremljeni tušem / WC-om, SAT TV-om i Wi-Fi pristupom. Za nekoliko minuta stižete do najboljih mjesta za ribolov na Uni.
Budući da u blizini bungalova nema prometa, pogodni su i za boravak cijele porodice. Potpuno opremljene kuhinje također nude mogućnost samostalnog pripremanja hrane, a u blizini su dostupni i trgovački objekti. Rijeka Una je jedna od najljepših europskih rijeka. Sve karakteristike koje smatramo kriterijima ljepote neke rijeke zastupljene su kod ove tirkizne ljepotice.
 
Čistoća, boja, ljepota okolnog krajolika, bogatstvo živog svijeta, uklopljenost u kulturnu i historijsku baštinu. Rafting je najbolji način za otkrivanje prirodnih ljepota rijeke Une, ali i adrenaliski vrhuna koji jedna rijeka može pružiti. S profesionalnim skiperima Una discovery pro guides imat ćete nezaboravan spust kanjonom Une. Nakon raftinga jedna od najboljih opcija je ručak. U ponudi je opcija ručka u lokalnom restoranu i na obalama rijeke Une. Za all inclusive iskustvo u ponudi je opcija noćenja u drvenim kućama. Najbolji način za maksimalno uživanje u prirodi i dobroj energiji.

Adresa

Unska bb, 77240 Bosanska Krupa

Web

https://una-discovery.guide/en/

Telefon

+387 61 145 952

Ova stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala korisničko iskustvo pregleda.
Home
Account
Cart
Search