Skip links
DAN 1
Opuštanje u ambijentu kojeg nudi prirodno okruženje Zlatna nit, a nalazi se svega 10 minuta od grada. Bilo da se želite sunčati na suncu, uživati u unutarnjem bazenu, igrati tenis ili nogomet vani, Zlatna nit će vas oduševiti svojom mirnoćom, bijegom od zagušljivih i ubrzanih gradova.Večernji obilazak malog, ali zanimljivog gradskog jezgra. Večera u restoranu Alga na rijeci Uni gdje možete uživati u bogatoj tradicionalnoj kuhinji
DAN 2
Doručak u Zlatnoj niti u jedinstvenom prirodnom okruženju. Posjeta Zelenim otocima, šetnja koja zahvaljujući brojnim malim mostovima pruža priliku da se na unikatan način upoznate sa obalama rijeke Une. Predah možete iskoristiti da posjetite bar Zeleni otoci. Ručak u restoranu Eki uz vrhunsku kuhinju nudi prelijep pogled na rijeku Unu, Stari grad i drvene mostove. Povratak u Zlatnu nit, poslijepodnevna šetnja ili relaksacija na unutarnjem bazenu. Večera u Zlatnoj niti, koja osim izvanredne kuhinje nudi užitak boravka u prirodnom okruženju i na nevjerojatno opuštajućem zraku.
DAN 3
Doručak u Zlatnoj niti u jedinstvenom prirodnom okruženju. Obilazak srednjovjekovne tvrđave Stari grad nudi jedinstven doživljaj i prelijep panoramski pogled na Bosansku Krupu. Ručak u restoranu Makaba na rijeci Uni gdje možete uživati u bogatoj tradicionalnoj kuhinji Odlazak.
Ova stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala korisničko iskustvo pregleda.
Home
Account
Cart
Search