Skip links

Pension i restoran Zlatna nit

Naša zemlja bogata je prirodnim ljepotama, a sigurni smo da će vas oduševiti Krajina, sa prelijepom rijekom Unom, starim utvrdama, spomenicima bosanske historije i odličnom gurmanskom ponudom. Pansion i restoran „Zlatna nit“ smješten je u mirnom prigradskom naselju Vranjska gdje se nalazi i vrelo rijeke Krušnice, na kojem mnogi požele ostati. Rijeka Krušnica je cijelim tokom plitka i mirna, a impresivno vrelo uznemirava tu harmoniju svojim moćnim prizorom. Unsko-sanski kanton posebno se može pohvaliti širokim spektrom mjesta sa nezamislivim prirodnim ljepotama.

“Zlatna nit” sastoji se iz više objekata što uključuje smještajne kapacitete, restoran, sportske terene, zatvoreni bazen, konobu, otvorenu terasu sa pergolama, voćnjak te vinograd. Udaljena je 30 km od Bihaća i Cazina i 4 km od Bosanske Krupe. Svojim posjetiteljima nudi idiličan šarm u prirodi s modernim wellness i spa sadržajima te raznim vanjskim modernim i tradicionalnim kulinarskim iskustvima. Zbog svog sadržaja, lokacije i ponude pogodan je za organizaciju proslava, team building-e, aktivan ili manje aktivan odmor u prirodi. Za manje od 2 sata vožnje od “Zlatne niti” imate mnogo toga za vidjeti i raditi. Svježina prisutna u zraku. Ljepota sezonske promjene. Želja za avanturom. Mirnoća šuma i brda. 

Čežnja za ponovnim povezivanjem sa samim sobom. Neotkriveno mjesto. Promatrajte vinograd i voćnjak na valovitim brežuljcima iza vašeg prozora. Uronite u umirujuću masažu nakon jutarnje vježbe u teretani. Osvježite se ronjenjem u unutarnjem bazenu. Probudite svoj apetit svježim proizvodima ubranim iz vlastitog staklenika, pripremljeni na tradicionalni način. Uživajte u šetnji kroz bajkovitu šumu. Opustite se vožnjom biciklom uz rijeku Unu ili Krušnicu. Pecajte u smaragdnoj rijeci. Istražite okolna brda s autom ili quadom.
U popodnevnim satima uživajte u roštilju na bosanski način u našoj konobi. Čvrsto spavajte obavijeni mirom i zvukovima prirode.  Briga o sebi nadilazi fizički užitak u Wellness Centru Zlatna Nit. 

Duboko se opustite, obavijeni mirom prirodnog okruženja. Tretmani kao što su bio sauna, finska sauna i terapija slanim sobama, zvani haloterapija, sa kombinacijom teretane, sportskog terena na otvorenom i okolnog divljeg osiguravaju holistički wellness doživljaj. Vozite se stazama sa quadom ili električnim biciklom i imajte u vidiku raznolike prirodne krajolike, ili pratite slapove rijeke Une do neotkrivenih lokacija za kupanje. Razne aktivnosti na otvorenom Vas čekaju. Priroda je također divna učionica za sve uzraste – budi kreativnost i radoznalosti i želju za otkrivanjem, donoseći novootkrivenu svijest, uvažavanje i poštovanje naše okoline. Mlađe generacije su naša budućnost i važno je shvatati važnost brige o našoj životnoj sredini – za sebe i druge. Takva iskustva su dragocjena i sigurno će biti nezaboravna za najmlađe. Ostavite užurbanost iza sebe i vratite se prirodi. Relaksacija i odmor za oči, uši i dušu su zagarantovani.

Adresa

Vranjska bb, 77240 Bosanska Krupa, Bosna i Hercegovina

Web

https://zlatnanit.com/

Telefon

+387 37 476 870

Ova stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala korisničko iskustvo pregleda.
Home
Account
Cart
Search