Skip links

Hotel Eki

Ljeto je stiglo. Rado biste se rashladili, a sa druge strane malo biste uživali u mirnim zelenim oazama, ali i obogatili posmatranjem kulturno-historijskih znamenitosti. Odmorili biste se od gradske gužve, ali ne biste se ni previše otisnuli u prirodu. Rješenje je Bosanska Krupa koja nudi brojne pogodnosti, a često ga nazivaju i najljepšim gradom u BiH. Na obali rijeke „Une“ koja svojom ljepotom očarava prolaznike i goste u Bosanskoj Krupi 1997. godine izgrađen je hotel „Eki“. Hotel je smješten u samom centru grada, a domaća atmosfera, ljubazno osoblje, zdrava hrana i okolna prirodan garancija su za nezaboravno iskustvo. S obzirom na to da se nalazi u centru grada, hotel „Eki“ pogodan je da se posjeta sve atraktivne lokacije u Bosanskoj Krupi. Uz Vrhunski smještaj i odličnu raznovrsnu kuhinju nude različite sadržaje koji će Vaš odmor učiniti nezaboravnim.

Ukoliko tražite potpuno opuštajuće iskustvo ili više volite aktivan odmor, hotel “Eki” nudi vam sve na jednom mjestu. Kušajte najbolja jela svjetske kuhinje pod zlatnim suncem Bosne: uživajte u finim jelima i vinima u gurmanskom restoranu. Ljetna bašta hotela idealna je za opuštanje u toplim ljetnim danima. Također, ukoliko im ukažete povjerenje za jedan od najvažnijih dana u životu, Vaše vjenčanje pretovorit će u nezaboravne trenutke, koji će se vječno pamtiti.

Bosanska Krupa je destinacija koja nudi za svakog po nešto, bilo da uživate u zelenilu, u miru, čistom zraku, raznoj ponudi tradiconalnih jela, biciklizmu, planinarenju. Dočekati jutro i izlazak sunca u romantičnim zvucima prirode. Ispratiti zalazak sunca na terasi ili na privatnoj plaži, vozajući se lađom ili romantičnom šetnjom okolicom. Uživajte u danu, odmarajući dušu i tijelo, i u miru i tišini osluhnite prirodu i čari ljepote koja vas okružuje. Ljubazno osoblje hotela pomoći će vam i u organizaciji prijevoza za lakše putovanje do obližnjih mjesta. Rijeka Una i Krušnica su izuzetno bogate ribom, samim tim možete pecati, te voziti kajak, ali i probati unsku ribu u restoranu hotela. Ako tražite savršeno mjesto za odmor koji će vam ostati u sjećanju, pravo mjesto je hotel „Eki“.

Adresa

Međumostovi bb, 77240 Bosanska Krupa

Web

https://www.hotel-eki.com/

Telefon

+387 37 410 010

Ova stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala korisničko iskustvo pregleda.
Home
Account
Cart
Search