Skip links

Zeleni otoci

Zelene otoci su skriveni dragulj Bosanske Krajine! Smješteni u prekrasnom prirodnom okruženju, Zeleni otoci nude mir, ljepotu i brojne mogućnosti za rekreaciju i opuštanje. Zeleni otoci su pravi raj za ljubitelje prirode. Prošećite slikovitim stazama, istražujte prekrasne vodopade ili uživajte u ribolovu na rijeci. Bilo da se želite opustiti u prirodi ili se aktivno baviti sportom, Zeleni otoci imaju sve što vam treba.

Posjetitelji imaju priliku uživati u raznovrsnim aktivnostima na otvorenom. Danas ovdje dolaze posjetioci i ljubitelji prirode iz cijele regije, a park Zeleni otoci postao je turistički brend i jedan od glavnih simbola grada.Popularno izletište oaza je za ljubitelje prirode, mjesto na kojem se ljudi druže u opuštenoj atmosferi, u gradu u kojem život teče lagano.

Otoci su povezani drvenim mostovima, a na zelenim površinama pod bogatim krošnjama drveća, svatko može uživati u drvenim ležaljkama, s pogledom na rijeku. Priroda je definitivno ono što najviše privlači goste. Zelenilo parkova i šuma, bistra smaragdno-tirkizna rijeka, okolna brda i planine idilično su mjesto za odmor – bilo da se želite izležavati u ležaljci pod krošnjama kraj rijeke, ili upustiti u avanturu biciklom ili čamcem. Unsko-sanski kanton poznat je i pod nadimkom „Zeleni kanton. Krajolikom dominiraju zelena brda i kotline, planine i kanjoni smaragdno-tirkiznih rijeka među kojima se ističu Sana i Una, čije ime znači posebna, jedinstvena. Skriveni dragulj je i rijeka Krušnica. Izvire u Bosanskoj Krupi i nakon svega 6km ulijeva se u rijeku Unu. Posjetioci često ni ne znaju za nju, pa se ugodno iznenade kad ih domaćini odvedu na izlet tradicionalnim lađama.

Zeleni otoci su skriveni biser Bosanske Krajine koji čeka da bude otkriven. Posjetite nas i doživite prirodnu ljepotu i mir koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo. Pustite svakodnevni stres iza sebe i uronite u oazu prirode i mira. Dobrodošli na Zelene otoke – mjesto gdje se sretnu ljubitelji prirode i avanture!

Ova stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala korisničko iskustvo pregleda.
Home
Account
Cart
Search