Skip links

Apartmani & Bistro - Marshal

Apartmans & Bistro Marshal je restoran koji se nalazi na lijevoj obali Une na putu od Bosanske Krupe prema Bosanskoj Otoci.  Udaljen je 6,3 km od centra Bosanske Krupe.  Restoran nudi veoma bogatu gastronomsku ponudu, te brojne pogodnosti. Gostima je na raspolaganju besplatni bežični pristup internetu. Jedna od pogodnosti je besplatan parking na licu mjesta. Grad Bosanska Krupa, nudi raznovrsnu turističku ponudu koja uključuje prirodne ljepote, kulturno-povijesne znamenitosti i mogućnosti za rekreaciju na otvorenom. Neki od turističkih atrakcija i aktivnosti koje Bosanska Krupa nudi su: raznovrstan odmor na rijeci Uni.

Bosanska Krupa se nalazi na rijeci Uni, koja je jedna od najčišćih rijeka u Europi. Rijeka Una pruža prekrasan krajolik s kristalno čistom vodom, idealnom za ljubitelje prirode i aktivnosti na vodi poput raftinga, vožnje kanuom, ribolova ili jednostavno uživanja u prekrasnim plažama i prirodnim bazenima. Ako Vam se sviđa ronjenje sa maskom i disalicom, opremu možete uzeti u administraciji.  Ako trebate nekoga da se brine o vašem djetetu, možete ga ostaviti u dječijem klubu – tu su i animatori, kao i puno igračaka. Boravak s kućnim ljubimcem je dozvoljen, samo je osoblje hotela potrebno obavijestiti unaprijed.  Za njegu klasičnog odijela u hotelu postoji preša za hlače, ali i usluge peglanja. Bosanska Krupa nudi brojne mogućnosti za rekreaciju na otvorenom, kao što su: biciklizam, vožnja unskom lađom, vožnja kanuima ili kajacima, ribolov, ali i rekreativnojahanje konja ili šetnje. Posjetitelji mogu uživati u prekrasnoj prirodi i otkrivati ljepote ovog područja na aktivan način.

U „Apartmans & Bistro Marshal“ možete iskoristiti i usluge prijevoza iz/do aerodroma, ali i uživati u noćnom provodu.  Ukoliko ste ljubitelji roštiljanja sa porodicom i prijateljima, postoji posebno mjesto za roštilj gdje možete uživati. Također, dostupni su i  vrt, terasa, terasa za sunčanje, vrtni namještaj, mjesto za piknik i vanjski kamin. Objekat je osiguran 24h, a videonadzor postavljen je i izvan apartmana. Zagarantovana je najbolja cijena, bez troškova rezervacije uz fanatastičnu uslugu, osoblje, čistoću i udobnost.

Adresa

Ljusina bb, 77240 Bosanska Krupa

Web

https://www.facebook.com/ljetnabastamarshal/about

Telefon

+387 61 105 328

Ova stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala korisničko iskustvo pregleda.
Home
Account
Cart
Search