Skip links

Restoran Makaba

Na ljepotici Uni smješten je i jedan od najboljih restorana u Bosanskoj Krupi, gastronomska oaza, restoran „Makaba“. Ovaj objekt dio je porodičnog ugostiteljskog nasljeđa starog više decenija. Porodična tradicija upotpunjena izgledom unske vodenice daje restoranu „Makaba“ posebnost koja se pamti. Restoran je bogatom gastronomskom ponudom, gdje osim gotovih jela, na meniju imate i različit izbor različitih vrsta doručaka, koji su u ponudi svaki dan. Za dobar početak dana potreban je i dobar doručak. Jer najvažniji obrok u danu je upravo ujutru.

Uživajte i u nezaboravnom ručku i večeri sa pogledom na rijeku Unu, gdje ćete pored dobre hrane odmoriti i nahraniti dušu. Obrok je gozba – za dušu i za tijelo. Neka vam dušu i tijelo upotpunjuju najljepša hrana i najbolji ljudi. Restoran „Makaba“ u svojoj ponudi nudi još mnogo toga. Poezija nije samo tefter ispisanih riječi. To su opisi nečije duše, događaji nečije stvarnosti. Restoran „Makaba“ trudi se da bude najbolja stvarnost koja nas okružuje. Iz lične poetske slike, do najljepših momenata.
 
Vjenčanje je jedan od najvažnijih događaja u životu svakog čovjeka, a upravo u restoranu „Makaba“ imate priliku da stvarate najljepše uspomene. Zakoračite u nove životne avanture sa najljepših pogledom na rijeku „Unu“ u prekrasnom ambijentu ovog resotrana.Pored toga, u restoranu „Makaba“ možete organizovate i ostale vrste proslava kao što su rođendani, kumstva i slično. Tu su i za poslovne trenutke, organizovanje posovnih ručaka i seminara, a stoje Vam na raspolaganju za usluge cateringa. I ribar, i riba, i plivači i veslači, i prolaznici koji se dive ljepoti, u simbiozi života i toka uživaju prijateljstvo i srdačnost, dušu ovog kraja. Restoran „Makaba“ živi dušu smaragdne ljepote i čini dušu ovog kraja.

Adresa

Ul. Unska bb. Bosanska Krupa 77240

Web

https://www.facebook.com/Makabarestoran/

Telefon

+387 37 489 819

Ova stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala korisničko iskustvo pregleda.
Home
Account
Cart
Search